A cipőm és a juharszirup esete

A kisfiam most lett nyolc éves, és a kedvéért tartottunk egy nagy születésnapi bulit a kertünkben, ahova persze a barátait is meghívhatta. Én csak lesem a kívánságait, amiből bizony nem kevés van. Kitalálta, hogy szeretne palacsintát is, de olyan igazi amerikai stílusút, amit leöntenek juharsziruppal.

Gondoltam legyen, így el is mentem vásárolni egy ilyen szirupot. Én egyébként nem szeretem túlságosan, de hát a kisfiamnak csak egyszer van születésnapja egy évben.

Nem mondom, hogy itthon olyan nagy a választék ezekből a termékekből, de azért sikerült rátalálnom egy ilyenre.

A születésnapi parti jól sikerült, és az amerikai palacsintának is nagy volt a sikere.

Történt azonban is kis baleset. A barátaink 5 éves gyereke kezébe került a juharszirupnak az üvegje, amit valahogy senki sem vett észre. Egy nagy aranyos és csintalan gyermekről van szó, és huncutságból beleöntötte a juharszirupot a cipőmbe.

Persze nem haragudtunk érte annyira, mert egyébként is már egy régi cipőről volt már szó.

Ha már így alakult, valahonnan vásárolnunk kellett egy új cipőt nekem. Erre a legalkalmasabbnak a cipomarket.hu weboldalát találtuk, hiszen már nagyon régóta rendelünk innen. Ez nem véletlen, mert még soha semmilyen problémánk nem adódott az innen megvásárolt lábbelikkel.

Amit kinéztem magamnak, az egy mayo chix cipő volt. Ebből a márkából nagyon sok megtalálható ennek az internetes áruháznak a platformján, de nem éreztem magam elveszve, mert a weblap bal oldalán található szűrés rendszer segítségével igazán könnyen meg tudjuk találni az elképzeléseinknek megfelelő cipőket.

Én mindenképpen egy bézs színű változatot szerettem volna magamnak, amihez csak annyi volt a dolgom, hogy kijelöltem azt a színt lehetőségek közül. A következő lépés az volt, hogy megadtam a lábméretemet.

mayo chix cipő

Így már eléggé leszűkölt a kör, és csak öt lábbeli közül kellett választanom. Ebből az öt termékből ráadásul háromnál még kedvezmény is fel volt tüntetve, szóval már itt éreztem, hogy igazán jól fogok járni azzal, ha itt vásárolok.

Itt amúgy könnyedén belefuthatunk a különböző kedvezményes cipőkbe, sőt akár azt is megtehetjük, hogy kifejezetten azokra keresünk rá, ugyanis a szűrő segítségével még a kedvezmény mértéke alapján is szűkíthetjük a termékeket.

Végül kiválasztottam az egyik kedvezményes cipőt, mert annak pont megfelelő volt a sarokmagassága a számomra. A weboldalon profi termékfotók segítenek minket, így biztosan az elképzeléseinknek megfelelő darabot fogjuk kiválasztani.

A termékekhez kapcsolódó minden fontos információt láthatunk: a márkát, az anyagot, a színt, a sarokmagasságot, a terméknek a kódját és az elérhető méreteket.

A vásárlás során csak betettem a terméket a kosárba és megadtam a szállítási és a fizetési adatokat. Örömmel láttam, hogy éppen olyan akció van náluk, melynek keretében a szállítás ingyenes, ha 12 ezer forint felett van a rendelésünk értéke. A cipő, amit megrendeltem, meghaladta ennek az értékét, így most még a szállításért sem kellett fizetnem!

A cipőket egy futárszolgálat hozta ki nekem egészen az ajtómig. Mikor a kezembe vettem a cipőket, már akkor éreztem azt, hogy ez egy nagyon kényelmes darab lesz.

Rögtön fel is húztam, és mentem benne pár kört, hogy kipróbáljam. Ezt a mayo chix cipőt mintha csak rám szabták volna. Azonnal felvette a lábam formáját és semmilyen kényelmetlenséget nem éreztem benne.

Ilyen jó áron ilyen cipőt még soha nem vásároltam. Most már egészem biztos vagyok benne, hogy ez a legjobb cipőket forgalmazó webáruház.