A Gumidiszkont úgy kell az autósoknak, mint a juharszirup a palacsintának

Az amerikai palacsinta egyszerűen nem működik juharszirup nélkül. Ezt mindenki tudja, aki már próbálta valaha a juharszirupos palacsintát. A lágy és édes szirup valahogy tökéletesen kiegészíti az omlós és tökéletes palacsintákat. Emiatt azóta, hogy életemben először megkóstoltam a szirupos palát, tudtam, hogy többé nem fogok másmilyent enni. Hasonló érzés fogott el akkor is, amikor idén tavasszal (egy ismerős tippje nyomán) megtaláltam a Gumidiszkont nevű webáruházat. Eső látásra nyilvánvaló volt ugyanis, hogy egy az online bolt úgy kell az autósok világának, mint juharszirup a palacsintának, mert számos hasznos dolgot ad az autógumik kérdésével kapcsolatban. Ezek közül fogom most megemlíteni a három legfontosabbat.

Kezdjük az elsővel: A Gumidiszkont egy kiváló webáruház

Gumidiszkont

A Gumidiszkont webáruház (ezt mondjuk a névből elég könnyű kikövetkeztetni) egy gumiabroncsok értékesítésével foglalkozó internetes üzlet. Kínálatukban számos különböző típusú és fogyasztási igényű autóra találhatunk gumit, mind a téli, mind pedig a nyári szezonra. Sőt, természetesen négyévszakos gumik vásárlására is van lehetőségünk. A webáruházból rendelhetünk őszi és tavaszi gumicsere előtt, de akkor is, ha bármilyen egyéb okból új gumik kellenek. Vásárláskor teljes, négy gumiból álló szettet, de akár csupán egy-egy darab abroncsot is a kosárba tehetünk.

A Gumidiszkont nem csak azért kiváló webáruház, mert széles, és jó minőségű termékekből álló árukészlete van. Hanem azért is, mert mindent megtesznek azért, hogy az interneten keresztül is ki tudjuk választani a megfelelő méretű és teherbírású autógumit. Az gumiabroncs-kereső felületük szerintem az egyik legkirályabb keresőfelület a világon. Segítségével keresgélhetünk magunknak abroncsot a gumira és a kocsi fogyasztására és terhelésére vonatkozó adatok (pl. különböző indexek) segítségével. De használhatunk szabad szavas keresőfelületet. És megadhatjuk az autónk márkára és típusra vonatkozó adatait is annak érdekében, hogy biztosan passzoljon a gumi.

Az oldalon a vásárlás és a szállítás feltételeit is részletesen megismerhetjük. Ha innen vásárolunk, a megrendelt csomag akár már másnap meg is érkezhet hozzánk. Bár az oldal felhívja a figyelmet arra is, hogy a gumiabroncs szempontjából kiemelt időszakokban (vagyis pl. azokban a hónapokban, amikor mindenki kereket cserél) meg is növekedhet a szállítási idő.

Folytassuk a másodikkal: A weboldalon számos fontos dolgot megtudhatunk az abroncsokról

Az értékesítés mellett a Gumidiszkont a gumiabroncsokkal kapcsolatos tájékoztatás szempontjából is nagyon fontos. Az oldalon ugyanis számos olyan infót megtudhatunk, amelyek segítenek például abban, hogy meg tudjuk állapítani, milyen gumiabroncs a legjobb az autónkra.

Az oldalon szerezhetünk információkat tájékoztató jellegű, rövidebb anyagokból. Ezek főleg abban segítenek, hogy a rendelés leadásakor biztosan jó termék kerüljön online kosarunkba.

Továbbá olvashatunk különböző témájú cikkeket is, mivel az oldalon blog is működik. Ezen a felületen számos hasznos témába áshatjuk bele magunkat. Megtudhatjuk például, hogy hogyan tároljuk otthon az abroncsokat, és miért bízzuk szerelőre kicserélésüket ahelyett, hogy egyedül próbálkoznánk. Továbbá tájékozódhatunk arról, kinek való négyévszakos gumi a hagyományos szezonális abroncsok helyett. És még számos fontos infót elraktározhatunk.

És végül zárjuk le a harmadikkal: A weblap mindezek mellett szórakoztat is

Végül a harmadik fontos dolog a Gumidiszkonttal kapcsolatban szintén a bloghoz kapcsolódik. A blog ugyanis nem csak abban segít, hogy fontos dolgokat tudhassunk meg, amiket autótulajdonosként nem árt tudnunk. Hanem szórakoztat is. Mégpedig azáltal, hogy a hasznos cikkek mellett beszámol egy két érdekességről is, ami bárkit leköthet, aki szereti a kocsik világát. Nekem például nagyon tetszett egy cikk, ami az önfelfújó autógumikról szólt.

Zárásként pedig legyen elég annyi, hogy a legfontosabb lényege ennek a bejegyzésnek mindenképpen az, hogy ha te is autótulajdonos vagy, jegyezd meg jól a Gumidiszkont nevet. Ugyanis rengeteg dologban segíthet neked!

(Ja és egyetek juharszirupos palacsintát!)