A nyomtató nem működik tintapatron helyett juharsziruppal

A palacsinta (különösen a jó vastag amerikai) juharszirup nélkül szinte elképzelhetetlen. Éppen ezért mindig tartunk otthon jó pár üveggel. Azonban mindent a juharszirup sem tud megoldani. Abban az esetben például, ha kifogy a tintapatron a nyomtatóban, nem tölthetjük újra juharsziruppal. Ha kiderül, hogy kifogyott a tinta az otthoni nyomtatóból, általában percek alatt kitör a káosz. (Mivel ilyenkor természetesen mindenkinek azonnal lenne több oldalnyi nyomtatni valója.) Azonban hála egy csodás webshopnak könnyedén elbúcsúzhatunk a fejetlenségtől, hiszen segítségükkel akár 1-2 nap alatt is pótolhatod a kifogyott patront, ráadásul mindezt anélkül, hogy bárhová is kelljen menned ezért. Érdekel? Kattints és rendelj nyomtatóalkatrészeket ingyenes kiszállítással: Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu!

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu

A Nyomtatóalkatrész.hu (ahogy ezt a neve is jól mutatja) egy különböző nyomtatáshoz szükséges eszközöket és felszereléseket forgalmazó internetes üzlet. Kínálatában mind az egyszerű (akár otthoni), mind pedig a bonyolultabb (mondjuk üzleti) nyomtatáshoz találunk eszközöket. Virtuális polcain azok is megtalálhatják a szükséges alkatrészt, akik tintasugaras nyomtatóhoz keresnek eszközöket. De azoknak sem kell aggódniuk, akik lézeres nyomtató működtetéséhez szükséges dolgokat vásárolnának.

A webáruház elsősorban tonereket és tintapatronokat forgalmaz. Ezek között találhatunk fekete-fehér és színes nyomtatásra való festékkazettákat is. A termékek között számos márka különböző szériájú nyomtatóihoz megtalálhatjuk a megfelelő, passzoló darabot. Az alkatrészek között eredeti és utángyártott darabok közül egyaránt válogathatunk. A forgalmazott márkák tonerek esetében: Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Oki, Panasonic, Samsung, Sharp, Xerox, Philips és Ricoh. Tintapatronok esetében pedig: Canon, Epson, HP, Lexmark és Philips.

Ebben az internetes áruházban a kompatibilitás miatt sem kell aggódnod

A nyomtatóalkatrészek esetében a kompatibilitás nagyon fontos kérdés. Ugyanis a szériák között nagy eltérések lehetnek, ami miatt alaposan meg kell válogatni, hogy pontosan milyet veszünk pl. tintapatronból. A nyomtatoalkatresz.hu azonban mindent megtesz azért, hogy ne kelljen aggódnod a kompatibilitás miatt. A tonereket és tintapatronok megnézéséhez előbb ugyanis ki kell választanod a készülék márkáját. A márka után pedig azt is, hogy pontosan milyen szériájú és gyártási számú készülékhez keresünk alkatrészt.

Ennek köszönhetően a kompatibilitás annak ellenére sem jelenthet problémát, hogy a nyomtatoalkatresz.hu-ná a vásárlás teljes egészében az interneten keresztül történik.

A nyomtatoalkatresz.hu weboldalon nem csak tonert és patront találsz

A webáruház termékei között természetesen nem csak tonerek és tintapatronok szerepelnek. Széles választékot találunk olyan lézernyomtatókba való kellékekből, mint a fixálók, dobok és transzferek. Lézerkellékeket az üzlet a következő márkákból forgalmaz: Brother, Kyocera, HP, Oki, Canon, Lexmark, Samsung, Xerox. A termékeket ebben az esetben is márkánként szortírozva tekinthetjük meg, hogy garantáltan passzoló darabot vásároljunk. Illetve a lézeres nyomtatókba való alkatrészek között is találunk eredeti és utángyártott darabokat is.

A lézerkellékeken túl a nyomtatoalkatresz.hu természetesen különféle nyomtatókba való papírokat és papírhengereket is árusít. Ezek között találunk egészen egyszerű nyomtatópapírt. De vásárolhatunk otthoni nyomtatásra (is) alkalmas fotópapírt, amellyel prémium minőségű fényképeket nyomtathatunk. És vásárolhatunk egészen speciális, bonyolult grafikák és üzleti anyagok kiváló minőségű nyomtatására alkalmas papírokat is.

A nyomtatoalkatesz.hu oldalán van (vagy legalábbis akkor, amikor én ott jártam, volt) egy remek mennyiségi kedvezmény is. Ez egészen egyszerűen annyit takar, hogy abban az esetben, ha egy azonos típusú termékből 2 vagy 3 darabot vásárolunk egyszerre, a darabár sokkal kedvezőbb lesz, mint abban az esetben, ha csak egyetlen terméket veszünk. Ez a kedvezmény akkor is érvényes, ha két azonos típusú terméket vásárolunk, de az egyik fekete-fehér, a másik pedig színes nyomtatásra alkalmas (pl. patron).

Szerezz információkat a szállítás idejéről már a rendelés leadása előtt

A nyomtatoalkatresz.hu általában nagyon gyors szállítási időkkel dolgozik. Legtöbb terméküket mindössze 1-2 nap alatt ki is szállítják. Arról, hogy egy termék várható szállítási ideje pontosan hány nap, már a rendelés leadása előtt tájékozódhatunk egy egyszerű jelölési rendszer segítségével.

Abban az esetben, ha a termék mellett zöld pipát látunk, a házhoz szállítás ideje a már említett maximum 1-2 nap. A pontos szállítási időt minél gyorsabban igyekeznek megmondani.

Ha a termék mellett látható pipa nem zöld hanem kék (az oldal tájékoztatása alapján egészen pontosan ciánkék) a termék alapvető szállítási ideje hosszabb. Azonban ebben az esetben is csak 1-4 napot kell várni.

Ha pedig narancssárga homokórát látunk a termék mellett, akkor szállításával kapcsolatban minél hamarabb visszajeleznek. Leggyakrabban azonban ezeket a termékeket is ki tudják szállítani egy nap alatt.

Szállítási díjak és módok

A nyomtatoalkatresz.hu oldaláról megrendelt termékeket a rendelkezés visszavonásáig díjmentesen szállítják ki. Vagyis a házhoz szállítás nem csak gyors, hanem teljesen INGYENES is! A kiszállítási lehetőségekkel a cég minden vásárlói igényre gondolt.

A rendelések többségét a GLS futárszolgálat segítségével szállítják házhoz (illetve ha céges nyomtatóba kell a cucc, természetesen az irodátokhoz is rendelheted a csomagot).

Ha a rohanós napodba nem fér bele az, hogy otthon (vagy az irodában) ülj és várd a futárt, kérhetsz GLS csomagpontos átvételt is. Ebben az esetben a rendelés leadása során kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső (vagy éppen legjobb nyitvatartású) átvételi pontot, ahol a csomagot a megérkezésétől számított 5 napon belül bármikor átveheted. Pl. munkából hazafelé menet is.

Némely esetben a cég saját járműveivel is végez házhoz szállítást. Ez főleg a nagyobb méretű, illetve körültekintő szállítást igénylő csomagokra jellemző.

A pontos házhoz szállítási (és fizetési) információkról bővebben alaposan tájékozódhatunk a weboldal információinak segítségével.

Nem tudod, hogyan válassz nyomtatót? A nyomtatoalkatresz.hu ebben is segít!

A nyomtatoalkatresz.hu tehát elsősorban akkor tud segíteni, ah erre van szükséged: Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu.. Weboldalukon azonban működik egy blog is, ahol akkor is segítséget kaphatsz, ha nem nyomtató alkatrészt, hanem nyomtatót vásárolnál, de nem tudod, pontosan milyet.

A Hogyan válasszunk nyomtatót? című cikkből megtudhatjuk, pontosan mit jelent az, hogy tintasugaras nyomtató, milyen típusai vannak, és mikor ajánlott ilyen típusú készüléket vásárolni. Továbbá tájékozódhatunk arról is, hogy mit jelent az, ha egy készülék lézernyomtató, ennek milyen altípusaival találkozhatunk, és milyen esetben érdemes ilyen készüléket vásárolni.

Egy másik cikkből pedig arról olvashatunk, hogy egy patronnal pontosan hány oldalt is tudunk nyomtatni. Továbbá azt is, hogy mi befolyásolhatja, változtathatja azt, hogy mennyit bír egy adott patron.

Összességében tehát a nyomtatoalkatresz.hu egy király internetes áruház, ahonnan főként különféle eredeti és utángyártott nyomtatóalkatrészeket, nyomtatáshoz való eszközöket, felszereléseket rendelhetünk. Az üzlet kedvező árakkal és alapvetően gyors kiszállítással dolgozik, így a kifogyott patron gyorsan pótolható. Blogjának hála pedig az oldal annak eldöntésében is iránymutatást tud adni, hogy milyen nyomtatót vásároljunk.

Van nyomtatód és gyakran okoz problémát a kifogyott patron vagy az elfogyott papír? Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu!