Egyedi póló készítés – csak a juharszirup ne csöppenjen le!

Van egy kedves barátom, aki egyszerűen képtelen arra, hogy normálisan egyen. Szegény rettentően próbálkozik, minden egyes alkalommal megküzd azért, hogy ne egye le magát, de egyszerűen valahogy nem megy neki. Megértem, ebben az ügyben gyakran előfordul, hogy valaki rettentően ügyetlen. A legvicesebb talán az az alkalom volt, amikor megpróbált kinyitni egy tubus juharszirupot. Ez azonban nem jött össze annyira sikeresen, ugyanis egy hatalmas paca landolt a zsír új pólóján. Nagyon erősen nyomta azt a flakont, hiszen el volt dugulva, nem akart belőle jönni egy csepp juharszirup sem. Erre ez a vadállat izomból rányomott egy nagyot, aminek az lett a következménye, hogy az új felsője, ami nagyjából 10 perce volt rajta már mehetett is egyenest a szennyesbe. Ezzel persze semmi baj nincs, csak mókás volt. Az viszont kevésbé lett volna, ha az egyedi póló készítés kárba megy és nem jön ki belőle a folt – de kijött.

Nem olyan régen kezdődött ez a hobbija – mármint a rendszeres egyedi póló készítés. Rátalált a lolmarkt.hu oldalra és azóta nem akar leakadni erről a dologról. Egyrészt kreatívan kikapcsol vele, másrészt úgy bővíti a ruhatárát, hogy közben nem átlagos darabokkal lesz tele a szekrény, hanem olyan egyedi készítésű felsőkkel, ami jó eséllyel csak az ő szekrényében található meg az egész világon.

Ez a tevékenység nem feltétlenül kell, hogy bonyolult legyen, de azért pár alapvető szabályt követni kell hozzá és figyelemmel lenni alapvető paraméterekre. Ha ebben nem lenne valaki járatos, akkor sincsen semmi gond, mert a lolmarkt.hu oldalon össze vannak gyűjtve azok a fontos, követendő dolgok, amiket be kell tartani annak érdekében, hogy szép pólók és pulcsik szülessenek. De ha ezeket nem találjuk, vagy nincs kedvünk utána nézni, akkor is fel lehet hívni a lolmarkt.hu valamelyik üzletét, célszerűen azt, ahol majd szeretnénk gyártatni az egyedi pólót vagy pulcsit, és meg lehet őket kérdezni arról, hogy mit milyen felbontásban és méretben kell megtervezni ahhoz, hogy jól nézzen ki a végeredmény.

Az egyedi póló készítés árban is megérheti. Persze többféle kimenetel létezik ebből a dologból is, de talán mégis el lehet mondani, hogy nagy általánosságban olcsóbb az egyedi póló gyártás, mintha egy trendi darabot választanánk bármelyik plázabeli üzletben. Ahogyan azt a honlapon is írják, bizonyos darabszámnál előfordulhat, hogy 1000 forint a darabár, de más esetben nyilván a drágább irányba is kilenghet a mérce, szóval egy telemintázott pólóval össze lehet hozni 10 000 forintos darabárat is. De alapesetben nem ez a jellemző.

A lolmarkt.hu kínálatában nem csak az általunk kitalált egyedi póló készítésre van lehetőség, hanem vannak már eleve előre elkészített minták. Ezeket a mintákat meg lehet rendelni azokkal a fazonú és színű pólókkal, amivel csak akarjuk – meg persze ami elérhető a lolmarkt.hu oldalán.

Lehetőség van a személyes egyeztetésre is, az országban egészen pontosan 13 üzletben. Ezeken a helyeken egyrészről meg lehet nézni az ott aktuálisan meglévő póló kínálatot, másrészről meg lehet rendelni és akár át is lehet venni azonnal az egyedi pólókat, vagy pulcsikat. Ha csak egyetlen darabot rendelünk egy termékből, az akár azonnal kész is lehet. Persze kell egy kis idő, míg elkészítik, de ez abszolút a kivárható tartományba tartozik – percekről beszélünk.

Ezek ismeretében azt gondolom, hogy nem olyan meglepő dolog, hogyha valaki azt választja hobbinak, hogy egyedi pólókat és pulcsikat tervezzen – akár az egész baráti társaságnak. Szerintem ez azért is remek kikapcsolódás, mert közbne nem csak magát szórakoztatja el az ember, de a környezetének is jót tesz – ha jófej, akkor jutányos áron.

Az én juharszirupos cimborám nagyon is kedvező áron dolgozik, általában egy tábla finom csokiért cserébe simán megtervez és el is hoz egy egyedi pólót a lolmarkt.hu valamelyik üzletéből. Szuper, hogyha van egy ilyen lelkes és ügyeskezű haver a baráti körben. Mert hát, az egyedi póló készítés nem bonyolult dolog, de azért mégis csak jó, hogyha valaki olyan készíti el a megrendeléseket, aki már jártas benne. Vagy másképp a lolmarkt.hu elérhetőségeinek valamelyikén minden kérdést feltehettek, ha mégis magatok tervezitek az új ruháitokat. Jó szórakozást hozzá!