Juharszirup fogyasztása közben kellett gumit szerelni

Mindig szoktam vigyázni az autómra, mivel ezzel közlekedek nap mint nap. Éppen ezért elengedhetetlen az is, hogy megfelelő műszaki állapotban legyen.

A barátaimmal nagyon szeretjük az amerikai ételeket, ezért hétévente előszeretettel szoktunk eljárni egy palacsintázóba. Itt juharszirupot is lehet kérni a tetejére, amit mi kérni is szoktunk. Habár régen nem igazán kedveltem kora reggel az édes ételeket, ma már el se tudnám képzelni a szombat reggeljeimet juharszirup nélkül.

Amíg meg nem kóstolunk valamit, addig azt sem tudjuk, hogy milyen. Gyerekkoromban szinte elérhetetlen volt az számomra, hogy megismerjem a juharszirupot. A szüleim nem voltak oda érte, sőt, szerintem ők maguk sem ettek ilyet sose, ezért a gyereküknek sem adtak. Ez érthető, hiszen ha valamiről nem tudod milyen, nagy valószínűséggel a gyerekednek sem fogsz adni belőle. Azonban én ennél sokkal nyitottabb vagyok. Ezért amikor alkalmam adódott, akkor nagyon sokfajta ételt kipróbáltam. Nem is kell mondanom szerintem, hogy melyik lett a nyerő…bizony ám, a juharszirup. Ez az egyetlen olyan étel, amit korábban nem ettem, és ma már szinte ragaszkodok hozzá.

Legutóbb, amikor épp a juharszirupos palacsintámat ettem, akkor az ablakon kinézve láttam, hogy az autóm kerekeivel valami nem stimmel. Egyből megijedtem, mert sosem kellett eddig még autószervizbe vinnem a kis kocsimat. Azonban nagyon úgy nézett ki, hogy ez defekt lesz. Ezért gyorsan utána is néztem a gumiszerelési áraknak. A barátaim a Méta Autószervizet ajánlották erre a feladatra. Plusz jó hír volt számomra, hogy Budapesten a 20. kerületben van a műhelyük, ezért már 10 perc alatt ott tudtam lenni.

A metaautoszerviz.hu oldalon tájékozódtam a gumiszerelési árakról. Szerencsére nem csak a gumiszerelési árak, de minden más szolgáltatás ára is fel van tüntetve a weboldalon. Ennek nagyon örültem, hiszen már több olyan honlapot is láttam, ahol ez szinte tabu volt. Pedig ez az egyik legfontosabb dolog, amit fel kéne tüntetni az oldalon. Egyedi árazás is előfordulhat, de egy -tól -ig határ akkor is meg lehet adni szerintem. Főleg már csak azért is, mert az emberek többsége az ár alapján szokott dönteni.

A metaautoszerviz.hu weboldalon nem csak az árak, de a szolgáltatások is részletesen ismertetve vannak. Ezekből a leírásokból kiderül, hogy az adott problémát mi okozhatja, hogyan lehet megoldani, és legközelebb hogyan tudjuk megelőzni, hamarabb észrevenni. Ezek mind olyan hasznos információk, amik mindenkinek érdekesek lehetnek. Ezek alapján akár még arra is rájöhetsz, hogy mi a baja az autódnak. Ez azért lehet jó, mert így már előre tudsz készülni rá.

A Méta Autószerviz egy regiment szolgáltatást kínál az ügyfelei számára. Pár példa ezek közül: autó diagnosztika és hibakód kiolvasás, fék javítás és szerviz, gumicsere és gumi szerviz, DPF szűrő csere és tisztítás, vezérlés csere és szervizelés. Ha érdekel a teljes felhozatal, akkor a weboldalon megtalálod az összeset.

A Méta Autószerviz mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfeleik elégedettek legyenek a végeredménnyel. Mivel 15 év tapasztalattal rendelkeznek, ezért ez idő alatt már olyan sok autó hibával találkoztak, hogy szinte egyből tudják hogyan oldják meg az eléjük kerülő problémát. Márkafüggetlen szervizként nem csak a Mercedes vagy a Suzuki autókhoz értenek, hanem lehet bármilyen autód, ők szívesen fogadják.

Minden alkalommal egy állapotfelméréssel kezdik a szerelést, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nincs-e valami más hiba is, mint amit észleltél. Természetesen értesítenek az eredményről és csak azokat a feladatokat végzik el, amire rábólintasz. Minden esetben emailen küldenek neked egy ajánlatot, amit vagy elfogadsz vagy nem. A döntés a Te kezedben van. Ez a folyamat egyébként nekem azért is nagyon szimpatikus, mert ennek köszönhetően sokkal gyorsabban és gördülékenyebben mehet a folyamat. Illetve mivel emailen mindent megkapsz, ezért a végösszeg sem lesz meglepetés. A Méta Autószerviznél korrekten működnek a dolgok. Nem árulnak zsákbamacskát és nem is céljuk az, hogy az autótulajdonosok kétségek között legyenek. Egyenesen elmondanak mindent, mindenről tájékoztatnak és a beleegyezéseddel történik minden.

Sőt, még garanciát is vállalnak az általuk elvégzett munkára, ezért ha biztosra szeretnél menni, akkor válaszd a Te is a Méta Autószervizet!

Sajnos kevés olyan autószervizről lehet hallani, akik garanciát vállalnak, ezért mindenképp nagy pozitívum volt ez az én szememben. Illetve nem csak új, de régebbi autókat is vállalnak. Plusz kisteher gépjárműveket is megszerelnek, ezért ha a személygépjárműveddel minden rendben, de a kisteherautód nincs a toppon, akkor is bátran keresheted a Méta Autószerviz csapatát.

A weboldalukon mindenről tudsz részletesen tájékozódni, ha kedvet kaptál hozzájuk. Amennyiben csak a gumiszerelési árak érdekelnek, mint a legelején engem, akkor is nagyszerű szolgálatot tesz a honlap.