Kiváló idő, remek hangulat és egy jó csapat a Balatonnál

Így alakult a mi hosszú hétvégénk, amikor is beiktattunk egy csapatépítést a Balatonra. Évről évre ellátogatunk ide, és keressük, kutatjuk az élményeket. Így találtunk rá a balatonpro.hu-ra, ahol az első igazi csapatépítő tréningünkön vehettünk részt.

Persze most is szóba kerültek a hétköznapok és mivel már-már baráti a viszony köztünk, az életünk megannyi dolgáról beszélgettünk. Például arról is, hogy a céges hűtőben mindig van juharszirup és hogy ki mire használja. Aztán arra is rájöttünk, hogy fogalmunk sincs, hogy hogy került oda a szirup és eddig senki nem kérdezte meg a másiktól. Valószínűsítettük, hogy az egyik kolléganőnk, aki nemrég ment el szülni, tette a hűtőbe csak aztán ottfelejtette. Sebaj, mert azért mi használjuk, fogyasztjuk. Nagyon egészséges ugyanis és különleges íze van, tele ásványi anyagokkal.

A juharszirupos sztori kiválóan megalapozta a balatoni csapatépítést, melyet a balatonpro.hu jóvoltából élveztünk. Minden percét, még azokat is, amikor fizikailag igen fárasztó dolgot kellett tennünk.

Szerintem pontosan ez a csapatépítés lényege is, hogy az ember egy kicsit kimozduljon a komfortzónájából. Egyébként is csak az irodában ücsörgünk egész nap, jó egy kicsit mozogni, kimozdulni.

És például vitorlázni, hisz a csapatépítésnek ez is része volt. Mint ahogy a balatonpro.hu gondoskodott arról is, hogy SUP-ozhassunk és hogy sárkányhajózzunk. Persze mindehhez jó időre is szükség van, de akkor sem kell kétségbe esni, ha az időjárás épp nem kedvez a szabadtéri programoknak. A csapatépítés ugyanis beltéren is lehet ugyanolyan élvezetes, hála a balatonpro.hu-nak. Számos játék és kaland vár a csapatépítőkre.

A hatás pedig megkérdőjelezhetetlen. Túl azon, hogy a csapatépítés után még hetekig ez volt a téma a kávészünetekben, más haszna is volt. Jobban megismertük egymást, jobban összetartunk. Ehhez pedig valóban csak egy hosszú hétvége kellett és egy csapatépítés a Balatonon, a balatonpro.hu szervezésében.

Sokan úgy vannak vele, hogy épp elég időt töltenek a munkatársaikkal a munkahelyükön, nem szeretnének még a szabadidejükben is velük lenni. Akármilyen jó is a kapcsolat. De szerintem pontosan azért jók ezek a tréningek, mert így a mindennapokban is más szemmel nézünk a munkatársainkra. Nem kell persze barátokká válnunk, de mennyivel jobb a hangulat és ezáltal a teljesítmény, ha jó viszonyt ápolunk a munkatársainkkal.