Palacsinta juharsziruppal, új biztosítás a pannonsafe-vel

Mondd neked bármit az, hogy pannonsafe? Ha igen , akkor van egy jó hírem a számodra : tudatosan kezeled a biztosításaidat! De ha nem mond semmit, akkor ideje megnézni, miért mennyit fizetsz.

A pannosafe egy oldal, ahol minden hasznos információ össze van szedve a biztosításokról. Itt lehet találkozni lakásbiztosításokkal, kötelező gépjármű biztosításokkal, casco biztosítással, utas biztosítással, nyugdíj biztosítással és még sok mással.

Én innen tudtam például meg azt is, hogy a lakásbiztosítás már kisállatokra is kiterjeszthető.

Nagyon sok biztosítás van, amik között őszintén szólva, agyon nehéz eligazodni. Nekem legalábbis nehezen megy, mert nem vagyok jóban a számokkal, ha nem a sütésről és az ahhoz szükséges alapanyagok mennyiségéről van szó.

Nehezen értelmezem a biztosításokat, nekem mindig egy teher volt ezeknek a megkötése, de szerencsére ebben már nagyon sokat tud segíteni a pannonsafe, ami egy biztosításokkal foglalkozó cég.

Az Ő véleményüket is ki tudom kérni a biztosításaimról, amit megvizsgálnak, és ha van sokkal jobb ajánlatuk, akkor azt nem tartják magukban, hanem segítenek, hogy olcsóbban, jobb biztosítást köthessek. Ez ennyire egyszerű!

Nekem annyira bevált a cég, hogy már minden biztosítási szerződésemet átnézettem velük, és amelyikek elavultak, azokat mind átkötöttük más konstrukcióban vagy más cégnél.

Nem szabad hagyni, hogy az ezer éves biztosításokat fizessük. A piac folyamatosan változik és mindig vannak újabb, jobb biztosítások, amik sokkal jobban megérik.

Hogyha drágább a biztosításunk, mint ugyanabban a kategóriában a legolcsóbb a piacon, akkor az olyan, mintha pénzt dobálnánk ki az ablakon, mintha teljesen ugyanabból a termékből az egyiket sokkal drágábban vásárolnánk meg, olyan ez.

Szerencsére nekem nincs már ilyen gondom, mert rendszeresen beszélek a pannonsafe csapatával, ha pénzügyi kérdéseim vannak. Mindig segítenek ezekben, sosem hagytak még cserben, a segítségükkel mindig felelős pénzügyi döntéseket tudok hozni.

Az oldalukat is mindenkinek ajánlani szoktam, mert szerintem nagyon jó, érdemes vetni rá egy pillantást.

És neked van már kedvenc pénzügyekkel foglalkozó céged? Ha még nincs, neked is van egy ajánlatom!