TopCegalapitas vállalkozás indítás és juharszirup egyetlen este alatt

Imádom a juharszirupos palacsintát és ezt nem is rejtem véka alá. Amennyit csak lehet falatozok belőle, mert olyan finom, hogy nincs arra szó. Finom frissen, finom másnaposan, finom 3 naposan is. A lényeg csak az, hogy elég juharszirup legyen hozzá és én már boldog vagyok. Épp a juharszirupos palacsintámat csipegettem, amikor rátaláltam a TopCegalapitas weboldalára. Ők fognak nekem segíteni abban, hogy elindulhasson végre a kft-m, amire már gyerekkorom óta vágytam.

A TopCegalapitas ugyanis egy olyan csapat, ahol el lehet intézni azokat a sokat emlegetett papírügyeket. A cégalapítással kapcsolatban ugyanis nagyon sok olyan jellegű papírmunka adódik, ami senkinek sem túl kedves, de sokkal inkább utálatos. De mégis muszáj megcsinálni, hiszen anélkül nem indulhat el a cég.

A cégbíróság felé egy ügyvéd által ellenjegyzett dokumentumot kell eljuttatni, ami igazolja az alapítást és ami alapján bejegyezhetik a vállalkozást. Ha valamit intézni kell még, a TopCegalapitas ügyvédje vállalja a képviseletet. Aztán ahogy megtörténik a hivatalos bejegyzés, abban a pillanatban jön az értesítés, hogy megalapult a cég.

A weboldalon számos olyan kérdésre megadják a választ, ami mindenkiben megszülethet, aki csak a cégalapítás gondolatával játszik. Többek között ilyesmik vannak felsorolva, hogy mire is van szükség a cégalapításhoz, vagy hogy a cégnév milyen lehet, milyen szabályokat kell követni ezzel kapcsolatban. Ilyen gyakorlatias kérdésekre is választ lehet kapni, hogy mivel kell igazolni a székhelyet, vagy hogy mennyi idő a cég bejegyzése. Érdekes kérdés a kezdőtőke ügye is…

Minden ilyesmire ott vár a válasz a TopCegalapitas weboldalán, csak győzzétek kikeresni őket, vagy keressétek őket weben megadott elérhetőségek valamelyikén. Cégalapításra fel!